Streekproductenmarkt

Terug naar vorige pagina
titel-markt
Iedere 4e zaterdag in april t/m september van 10 tot 16.00 uur vindt de Streekproducten markt plaats. Op de markt is er voor ieder wat wils te vinden.
Er worden er (h)eerlijke streekproducten verkocht ( veelal biologisch). Zoals groenten, brood, kaas en jam. Maar ook vlees uit de streek en mooie wijnen en sappen.
Allemaal leuk om als kadootje of souvenier mee te nemen, maar je kan het natuurlijk ook gewoon lekker voor jezelf meenemen.Natuurlijk willen we dat de kinderen zich ook kunnen vermaken, en daarom zijn er naast de markt ook kinderactiviteiten te vinden.En als je door al deze gezellige drukte zin hebt gekregen even te zitten en een kopje koffie te drinken met iets lekkers, dan kan dat natuurlijk op het terras van de Theeschenkerij of binnen.Terwijl je rondloopt, je kinderen zich vermaken of een kopje koffie drinkt kan je genieten van live muziek.
Kortom, kom eens langs op deze fantastische locatie en geniet met volle teugen van de gezellige markt. Bekijk in de agenda wanneer de markten zijn.
Wil je ook op deze markt staan dan kun je je aanmelden via secretariaat@streekproductenmarktewsum.nl

www.streekproductenmarktewsum.nl